Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (4.85 secunde)
Dupa trei strigari, CFR SA a scapat de numai jumatate din calea ferata de care voia sa se descotoroseasca. Restul s-ar putea inchide.
Zeci si zeci de oameni de prin nordul Moldovei, convertiti fara voia lor in consumatori de pizza, mozzarella si biftec, sint pregatiti sa revina, fie si doar pentru citeva zile, la sarmale, chiftele si cartofi pai.
Alexandru Panea a opinat ca este vorba despre o lucrare la voia hazardului, deoarece, fara o fundatie consolidata, asfaltul care se va turna pe acest drum va fi degradat in scurt timp de masinile de mare tonaj.
Romanul Vasile C, de 41 de ani, soferul unui automarfar inmatriculat in Romania, voia sa iasa din tara cu transportul de anvelope de la o societate din judetul Timis, pentru o firma din Elvetia.
La sfarsitul lui ianuarie, cand dezbaterile pe tema impozitului pe dividende era in toi, Vosganian a combatut punctul de vedere al Guvernului, dar apoi s-a razgandit. Initial, Vosganian a sustinut un nivel de impozitare de 5%, si nu de 10% cat voia Guvernul.
Astfel, noul proprietar al uzinei poate primi toate facilitatile pe care statul roman voia sa le acorde italienilor de la Landini.
Ce se voia si se dorea un sprijin pentru mediul de afaceri, pentru buget si pentru populatie - cota unica de 16% - s-a dovedit a fi un element care a compromis veniturile statului si o data cu ele toti indicatorii economici ai Romaniei.
De altfel, mai multi actori importanti ai pietei vinului sustin ca in prezent doar 25-30% din intreaga suprafata viticola a Romaniei, estimata la 189.000 de hectare, este ingrijita in mod corespunzator, in timp ce restul este lasata la voia intamplarii.
Probabil ca fostul guvern nu voia sa dea in fiecare luna vesti proaste populatiei. In noiembrie 2005, Blocul National Sindical (BNS) solicita guvernului stabilirea unui salariu minim pe economie de cel putin 4.260.000 de lei vechi, incepand cu 1 ianuarie 2006.
Potrivit directorului BM, aceste firme "sunt lasate pur si simplu la voia intamplarii" si majoritatea intra in faliment. Saadat a apreciat ca firmele romanesti au nevoie sa fie invatate cum sa acceseze pietele externe.
Unele state triseaza UE pentru a-si promova plajele poluate A§n timp ce noi ne dam singuri in cap strigA¢nd prin toate mijloacele ca serviciile turistice sunt proaste, ca hotelurile sunt sub orice critica si plajele sunt la voia intA¢mplarii, tarile europene cu traditie in turismul estival ascund cum pot mai bine deficientele propriului Litoral.
Pe 26 iunie, deputatul PC Andrian Mihei a inaintat in sedinta Camerei Deputatilor o interpelare catre ministrul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, ministrul Transporturilor si ministrul Integrarii Europene, avand tema "Masuri de evitare ca marinarii romani sa isi piarda locurile de munca pe navele europene".
Practic, voia sa impuna un nou sistem de alegeri, prin care sa acceada la conducerea CCIR. Dar acea majoritate nu era legala, pentru ca presedintii nu pot hotari singuri cu cine merg, ci le trebuie mandatul adunarilor generale.
Garda Financiara constanteana a devenit, fara voia ei si cu "sprijinul" neconditionat al evazionistilor de sezon, unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat din judet.
Reprezentantii ANPA au declarat ca agentia voia repopularea cu 100.000 de astfel de pui, dar nu s-a putut din cauza intarzierii hotararii de guvern, care a aprobat programul si alocarea fondurilor.
Pana acum, un roman care voia sa mearga la Universitatea din Utrecht scotea din buzunar de patru ori mai mult pentru o facultate de trei ani si zece mii de euro pentru cea de medicina, taxele pentru studentii necomunitari fiind diferite in functie de profilul disciplinei studiate.
Daca acesta cauta si un local in care voia buna si confortul reprezinta cartea de vizita, atunci BT Cafe reprezinta cea mai buna alegere.
În oricare dintre situatii, practica a demonstrat ca este aproape imposibil în Dolj ca o cladire ridicata sa fie darâmata fara voia proprietarului.Pericol de secetaPrimariile si inspectoratele care trimit depese sunt acuzate de Compania de Apa „Oltenia“ de dezinteres.
În oricare dintre situatii, practica a demonstrat ca este aproape imposibil în Dolj ca o cladire ridicata sa fie darâmata fara voia proprietarului.Pericol de secetaPrimariile si inspectoratele care trimit depese sunt acuzate de Compania de Apa „Oltenia“ de dezinteres.
Investitia nu este deloc la voia intamplarii, avand in vedere faptul ca acest tip de turism incepe sa se dezvolte si la noi.
google-analytics.com